bani pe internet

bani din click | make money on internet | Contact

bani din click

   Salut! Am deja expierenta in a face bani din clikuri pe internet. Nu este foarte dificil, dar ai nevoie sa stii macar la nivel mediu limba engleza! 
   Site-urile care platesc pentru clikuri sint multe... iar multe dintre ele nu platesc in timp util (dupa ce ai adunat suma minima pe care o poti cere ca plata) sau nu platesc deloc, inventind fel de fel de motive, iar daca esti insistent, pur si simplu iti vor sterge contul! De aceea trebuie sa-ti faci conturi numai pe site-uri sigure si incercate de altii care deja au luat bani de pe acestea. Aici apare problema, pentru ca sint destule persoane neserioase pe internet care dau numai informatii gresite, incercind sa descurajeze sau pur si simplu din bascalie...

   Voi explica in continuare cum se procedeaza: ai nevoie in primul rind de un cont virtual pe internet (PayPal, Alertpay, Liberty Reserve, Moneybookers), in care site-ul iti va trimite banii pe care ii cistigi, iar de aici, ii poti transfera mai departe, intr-un cont in banca, cont la care trebuie sa ai atasat un card (mastercard sau visacard). Eu recomand ING, cu homebanking - adica toate tranzactiile le faci de acasa din fata calculatorului.

   Inscrierea pe site-uri se poate face direct, sau ca "referral" (adica de pe un link dat de cineva care are deja cont facut pe site-ul respectiv). Recomand a doua situatie din mai multe motive: in primul rind esti sigur ca te inregistrezi pe un site sigur, in al doilea rind, nu te mai poate "folosi" nimeni ca referral inchiriat; iar in functie de citi bani faci tu, cel care ti-a dat link-ul de inscriere, este platit de site cu un anumit procent, deci nu din banii pe care ii faci tu! iar cei care se vor inscrie sub link-ul tau ca referrali ai tai, vor inchide acest cerc din care toata lumea va avea de cistigat!!!

   Cam asta e... mai jos iti voi da link-urile mele pentru conturi pe internet si site-urile pe care eu le folosesc si care deja m-au platit! Ai rabdare, fa click zi de zi pe link-urile pe care le vei primi si incet incet, o sa incepi sa faci bani pe internet!
   Pentru conturi pe internet PayPal, AlertPay, (Liberty Reserve, Moneybookers, doar optionale) am atasat link-urile de mai jos:
 

   Mai jos sint site-urile pe care le folosesc:


stai acasa in fata calculatorului si faci bani... nimic mai simplu...... mai poti face bani cu "bare" pe care le instalezi pe desktop si le lasi pornite; iti vor aduce 0.10 centi pe ora sau puncte care vor fi transformate in dolari in prima zi din luna urmatoare... am atasat mai jos, link-urile:

bani pe internet